Sigur ai auzit ca orgasmele sunt de doua tipuri: clitori..."/>
sex shop 2016
contact vibratoare mess vibratoare

Orgasm Punct G

Sex Shop

Sigur ai auzit ca orgasmele sunt de doua tipuri: clitoridiene şi vaginale. Ei bine, afla ca aceasta clasificare este eronata. Cel mai comun orgasm, cel clitoridian, implica si vaginul, pentru ca stimularea clitorisului produce si contracti ale muschilor pubococcigieni.

De cate ori ai orgasm clitoridian vei simti si vaginul contractandu-se, dar acest lucru nu inseamna ca ai avut orgasm clitoridian si vaginal. In realitate ai avut doar orgasm clitoridian.

Totusi am si vesti bune. Exista un tip de orgasm mai profund, pe care noi il asociem cu orgasmul vaginal. Dar, fii atenta, e un orgasm mult mai intens decat ce stiai: e vorba de orgasmul in punctul G, un orgasm care provoaca contractii ale uterului si ale muschilor care il inconjoara! Extazul este localizat mai sus de vagin, asadar, si este mult mai intens!

Acum ca am introdus necunoscuta “Punctul G”, hai sa rezolvam misterul. Punctul G se afla in peretele frontal vaginal, nu pe peretele frontal, asa cum apare el descris de multe ori.

El se gaseste, mai exact, la jumatatea distantei dintre cervix şi osul tau pubian. Punctul G este situat de-a lungul uretrei, chiar acolo unde uretra se uneste cu vezica urinara (asa cum se vede si in imaginea de mai jos).

E important sa stii ca punctul G sta ascuns in peretele vaginal, ceea ce înseamna ca daca introduci un deget in vagin nu-l vei gasi. Punctul G devine sesizabil la atingere abia atunci cand esti foarte excitata. Sexologii admit insa ca un specialist l-ar putea simti la o palpare mai apasata.

Cand esti excitata il poti detecta insa cu usurinta pentru ca iese la iveala si are o textura diferita de restul vaginului: il simti la atingere ca pe un burete (in timp ce vaginul este fin) si este de marimea unei boabe de fasole. Cand stimulezi zona respectiva, ea se umfla pe măsura ce se vascularizeaza si se intareste.

Dar cel mai bun indiciu ca iti stimulezi punctul G este, evident, senzatia imensa de placere pe care o vei simti. Cel mai bine ar fi sa descoperi acest punct prin masturbare. E important sa simti cu propriile degete punctul G si senzatiile pe care atingerea lui ti le provoaca.Doar atunci cand ai facut tu cunostinta cu el, ii poti face şi iubitului tau prezentarile.

Cea mai buna pozitie de masturbare este sa stai pe spate cu genunchii la piept. Pozitia iti scurteaza vaginul, iar tu vei ajunge cu degetele la punctul G, fara probleme. 

Nu uita, trebuie sa fii deja excitata ca sa intri in contact cu punctul tau G, asa ca poti incepe cautarile cu alte tipuri de atingeri. Odata ce ai gasit portiunea din vagin cu textura buretoasa, atinge-o ferm.

O poti face cu degetul mijlociu sau aratator, avand grija sa curbezi usor degetul. Punctul G raspunde la presiune, nu la atingeri fine.

Dacă iti stimulezi punctul G simultan cu clitorisul, sunt mari sansele sa experimentezi ambele tipuri de orgasme. In mod clar vei trai cele mai intense senzatii din viata ta!

Sex Shop de incredere