Femeile pot experimenta diferite tipuri de orgasm sau pot avea chiar orgasme multiple. Din pacate, la fel de bine s..."/>
sex shop 2016
contact vibratoare mess vibratoare

Sfaturi pentru placeri sexuale

Sex Shop
Femeile pot experimenta diferite tipuri de orgasm sau pot avea chiar orgasme multiple. Din pacate, la fel de bine se poate sa treaca ani buni fara ca o femeie sa cunoasca aceste culmi ale placerii sexuale, chiar daca partenerul ei se straduieste mult sa o satisfaca!

1. Relaxeaz-o! 
E greu pentru o femeie sa atinga orgasmul daca e stresata sau obosita. Ofera-i un masaj relaxant, dar si senzual! Maseaza-i umerii, spatele si gatul, pentru a indeparta orice urma de tensiune.

2. Ignora-i vaginul! 
Un preludiu prelungit se traduce prin sanse considerabil mai mare ca partenera ta sa ajunga la orgasm. Sarut-o peste tot, rasfat-o cat mai mult si las-o sa astepte sa fie atinsa acolo... Va tremura de placere cand, in sfarsit, o vei face-o.

3. Fii atent la miscarile ei! 
Nu fi egoist, nu te mai gandi numai la placerea ta! Daca iti focusezi atentia asupra ritmului in care respira, asupra felului in care se misca si ii arati cat de mult iti doresti ca si ea sa termine, te va percepe ca pe un partener incredibil de pasional.

4. Stimuleaza-i clitorisul! 
incepe cu o atingere usoara, apoi mareste presiunea. Fii atent la reactiile ei si asculta-i gemetele, pentru a sti daca e nevoie de o presiune mai mare sau mai mica. Nu ii presa clitorisul prea tare; poti sa i-l atingi cu fermitate, insa niciodata agresiv. Sensibilitatea clitorisului variaza mult de la o femeie la alta.

Sau mai simplu, puteti folosi un inel de penis care va menti erectia si o face mai puternica, de asemeni stimuleaza si clitorisul, pentru acestea avem inelul stimulator Bumpy. 

5. Gaseste-i si stimuleaza-i punctul G! 
Punctul G e zona aceea care se simte la atingere ca si cum ar fi cerul gurii; e localizata la aproape 5 cm in interiorul vaginului. il poti stimula in doua moduri: cu ajutorul degetelor, sau printr-o pozitie sexuala care sa fie favorabila atingerii lui.

6. Foloseste cea mai buna pozitie! 
Cea mai buna pozitie pentru ca o femeie sa atinga orgasmul este woman on top, fiindca ii poti mangaia clitorisul si atinge punctul G, in acelasi timp.

Jucariilor sexuale nu ar trebui sa le spuneti "NU", deoarece acestea pot condimenta relatia intr-un miod extrem de surprinzator, trezind interesul ambilor parteneri, care cel mai probabil dupa o lunga perioada de timp de relatie a apus.Surprinde-ti partenerul prin chestii inovatoare in pat! 

Ar trebui sa deveniti adeptii practicii erotice BDSM pentru a starni cheful de fantezii sexuale cat mai kinky.

O pereche de catuse si un bici ar pipera actul sexual, sclavia este foarte apreciata in momentele intime ale relatiei.

Fie ca va place sa fiti scalv sau sa inrobiti, fie ca va plac jocuri hard-core BDSM, fie ca vreti sa va tachinati putin partenerul, Catusele Large Metal sunt cele mai potrivite accesorii.Sunt solide, clasice, sigure, sunt prevazute cu cheia dar dotate si cu conditii de eliberare rapida.

Aceste catuse il vor pastra pe cel care este langa voi cat timp doriti voi, sunt de o calitate deosebita si de o valoare fantastica, sunt confectionate din metal.

Bicele Fetish Fantasy Series  este un element sigur si docil pentru a spori activitatea voastra sexuala din dormitor si a reaprinde pasiunea si flacara dragostei.
Sex Shop de incredere