sex shop 2016
contact vibratoare mess vibratoare

Esti complexat de marimea penisului tau?

Sex Shop
Pentru majoritatea barbatilor, performantele sexuale se masoara in dimensiunea penisului lor. Multi dintre ei folosesc in exces sintagma “cu cat mai mare, cu atat mai bine” si,  din nefericire, ajung sa fie obsedati de acest lucru, care in timp poate deveni cu complex sau chiar o disfunctie sexuala care ar putea sa-i impiedice sa se bucure de sexualitatea lor. 

Astfel, partida de amor se poate transforma in suferinta pentru ambii parteneri. Principalul motiv pentru care s-a ajuns in situatia asta este promovarea intensa a penisurilor mari in filmele porno. Cum barbatii sunt mari consumatori ai acestor filme au ajuns sa se subaprecieze si sa considere ineficienti pe plan sexual.

Pentru inceput, la fel ca si in cazul organelor genitale ale femeilor, aspectul unui penis este variabil, nu exista doua la fel. Sunt  diferente de lungime si grosime, dar si de forma.

Care sunt marimile normale?

Penisul unui barbat, in stare neerectila variaza intre o lungime de 7-9,5 cm si 2 cm diametru. Un penis in erectie isi poate dubla marimea, avand astfel o dimensiune intre 12 si 18 cm si un diametru de 3 cm. Prin urmare, marimea organelor genitale este variabila, iar daca dimensiunile partenerului tau se regasesc mai sus, trebuie sa-l convingi ca nu are motive pentru care sa fie ingrijorat. 

Mitul conform caruia dimensiunea este importanta este fals. Cu adevarat important este modul in care barbatul isi foloseste penisul si la ce jocuri erotice apeleaza pentru a-si satisface partenera. Barbatii ar trebui sa stie ca femeile ajung sa se bucure de placere nu din cauza dimensiunii penisului lor, ci majoritatea au nevoie de stimularea clitorisului pentru a atinge orgasmul.De asemenea, peretii vaginali sunt elastici si se pot adapta in functie de marimea penisului, insa un penis mare ii poate cauza dureri in timpul penetrarii.

Daca nu reusiti sa va faceti partenera sa ajunga la orgasm nu este din vina marimii penisului, ci probabil nu reusiti sa dati de partile erogene ale sale, in special de clitoris, deoarece prin stimularea acestui o puteti aduce la maxima satisfactie, implicand si orgasm.

V-ati gandit vreodata sa apelati la tot ceea ce un sex-shop va poate oferi? Este momentul sa spuneti da achizitionarii de jucarii sexuale, in gama noastra de produse avem stimulatoare de clitoris, spre exemplu stimulatorul Venus care este special creat pentru femei,este un dispozitiv unic pentru placeri irezistibile care poate fi purtat oriunde si oricand,chiar si in public, oferind placere maxima.
Este destinat celor mai sensibile zone, se aseaza peste vulva, clitoris si labii.Este dotat cu vibratii reglabile care pot fi controlate cu telecomanda din dotarea stimulatorului.

Convinge-ti partenerul de veridicitatea acestor date

Deseori, este dificil sa spulberi anumite mituri sexuale care se bazeaza pe prejudecati cu privire la sexualitatea umana. Astfel, daca partenerul tau face parte din categoria barbatilor nemultumiti de marimea penisului lor, ar fi bines a incerci sa-i explici ca nu esti preocupata de dimensiunile lui. De asemenea, cel mai probabil acesta nu va crede  vorbele tale si indicat ar fi sa-i arati cat de bine te face sa te simti in momentele voastre intime. Ii poti arata ce iti place in momentul actului sexual. Astfel,  il vei face sa-si recapete increderea in sexualitatea lui. 

Sex Shop de incredere