Femeile sunt foarte deschise cand vine vorba de sex, cu t..."/>
sex shop 2016
contact vibratoare mess vibratoare

5 lucruri normale care i se pot intampla unei femei in timpul unei partide de sex

Sex Shop

Femeile sunt foarte deschise cand vine vorba de sex, cu timpul acestea au ajuns sa se simta in pat la fel de bine ca barbatii.

Cu toate acestea, exista cateva lucruri care se pot intampla in timpul actului sexual si care le pot lua prin surprindere chiar si pe cele mai increzatoare femei. Sunt sunete, mirosuri, sentimente care ne fac sa ne oprim si sa ne gandim: "Ce se intampla? Este normal?".

In urma unui studiu la care au raspuns o echipa de experti in sanatatea sexuala, s-au stabilit care sunt cele mai intalnite lucruri normale care li se pot intampla femeilor in timpul unei partide de sex.


1. Te simti uscata: Este normal pentru femei sa aiba senzatia de uscatime sau iritatie in timpul unei partide de sex. De altfel, s-a dovedit ca una din trei tinere au experimentat uscatimea vaginala

2. Ai "acel moment": Si nu, nu este vorba despre orgasm, ci de cele cateva secunde sau minute dupa ce incepe partida de sex in care iti dai seama cum va continua restul actiunii. 


3. Ai senzatia de urinare: Daca in timpul unor anumite pozitii sexuale, precum doggie-style, simti ca si cum ai vrea sa urinez, este normal. Aceste senzatii apar de la stimularea punctului G care poate duce la ejaculare.


4. Tipi: Este unul dintre cele mai intalnite lucruri care se intampla in timpul unei partide de sex. Un studiu realizat in 2011 a dezvaluit ca peste 66% dintre femei gem pentru a accelera climax-ul partenerului, in timp ce 87% fac asta pentru a-i impulsiona. Actiunea de a tipa reprezinta si o modalitate buna pentru a arata destul de clar ce iti doresti in pat.


5. Esti distrasa: Uneori, atunci cand faci sex, esti prinsa in totalitate de moment. Insa, exista si exceptii, cand te gandesti la alte 12 milioane de lucruri. 

Sex Shop de incredere